Een Pleidooi Voor Vlees

In het hedendaagse debat over duurzaamheid en de opkomende populariteit van veganisme is een pleidooi vóór het eten van vlees misschien een tikkeltje verrassend.

Veel vlees of zelfs uitsluitend vlees eten is volgens veel mensen ‘niet van deze tijd’. Steeds meer mensen zien morele bezwaren om uitsluitend dierlijk te gaan eten.

Daarom is het waarschijnlijk ook goed om direct te onderstrepen dat dit pleidooi vóór vlees vertrekt vanuit het standpunt dat het eten van dierlijke producten een essentieel onderdeel is van een voedzaam dieet. Een dieet dat jouw gezondheid optimaal ondersteunt.

Het carnivoor dieet breekt met het traditionele idee dat groenten en fruit nodig zijn voor een gezond dieet. Er wordt kritisch omgegaan met de vraag of groenten eigenlijk wel écht nodig zijn of zelfs ongezond kunnen zijn

In de artikelen op CarnivoorDieet.nl zullen uiteenlopende thema’s worden besproken die betrekking hebben op de relatie tussen vleesconsumptie en gezondheid.

Als je jezelf helemaal wil inlezen in het carnivoor dieet, dan is het boek The Carnivore Diet van de Amerikaanse arts Shawn Baker een absolute aanrader.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *